Tof dat je naar de EO-Jongerendag wilt komen!

De EO-Jongerendag wordt dit jaar gehouden op een nieuwe locatie: Rotterdam Ahoy!
Dit jaar kan je naast je gewone ticket ook een speciaal arrangement boeken.

Golden Circle

Wil je gegarandeerd een plek dicht bij het podium, koop dan een ticket voor de Golden Circle. Om het podium is een cirkel waarin je dicht bij het podium staat. Op deze manier kun je de artiesten van dichtbij zien en het feest op een ultieme manier meebeleven. Let op: tijdens de EO-Jongerendag kun je dus alleen met een Golden Circle ticket dicht bij het podium komen.

Golden Circle + Meet & Greet
Wil jij dicht bij het podium staan, maar ook een van de artiesten backstage ontmoeten? Koop dan je kaart met een Meet & Greet-arrangement. In totaal zijn er 30 Meet & Greets, dus wees er snel bij, op = op. Met dit ticket heb je toegang tot de Golden Circle dicht bij het podium en heb je een exclusieve Meet & Greet met één van de EO-Jongerendag artiesten. Als je een Meet & Greet arrangement boekt, krijg je van ons een berichtje om je voorkeur voor een artiest op te geven. Op basis van beschikbaarheid delen we de Meet & Greet in.

Alle info op een rijtje

  1. Je mag maximaal 1 ticket per persoon bestellen.
  2. Als rolstoelgebruiker mag je maximaal 1 begeleider meenemen. Je moet dan wel twee keer een reservering maken.
  3. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan hebben we toestemming nodig van een ouder of wettelijke vertegenwoordiger voor de automatische incasso.
  4. Zodra je de reservering definitief maakt kun je deze niet meer wijzigen of annuleren.

Maak hieronder een keuze voor de ingang:

Ga je met vrienden?
Kies dan hetzelfde soort ticket! Het is niet mogelijk om bij elkaar te zitten als je een verschillende tribune hebt gekozen!